OVER ONS - Aannemersbedrijf ANJO bv | Wijk bij Duurstede

Ga naar de inhoud
Over ons

Aannemersbedrijf is opgericht door Dhr. J.A. Ansems in 1998.

Dit heeft hij gedaan na het volbrengen van:

  • HAVO
  • MTS Bouwkunde
  • MTS Weg & Waterbouw
  • VCA* diploma

Via de avondopleiding het diploma: Algemene ondernemersvaardigheden voor het bouwbedrijf(AOV-Bouw)
Daarna volgde diverse cursussen zoals:

  • VCA** (2 -voor leiding gevende)
  • Leermeestercursus
  • Preventieadviseur Politiekeurmerk Veilig Wonen

In zijn schooltijd is hij altijd bezig geweest bij en met zijn vader (Albert Ansems) die enkele jaren daarvoor een eigen timmerbedrijf opgericht heeft. ANJO Timmerwerken bv was gericht op de produktie van alle mogelijke timertechnische produkten. Uiteenlopend van ramen, deuren, kozijnen, tot restauratie van koets onderdelen en Trespa laboratorium meubilair. Alles wat een grote timmerfabriek niet wilde of kon maken werd door hen in de eigen machinale werkplaats gemaakt. Dit waren veelal avond- en weekend uren. Dit omdat naast deze bezigheden Albert Ansems altijd een fulltime baan is blijven uitoefenen, als bouwkundig coordinator. En Jody Ansems nog op de middelbare school zat.


Dit heeft Jody Ansems gevormd. Hij heeft de praktijk letterlijk van zijn vader kunnen en mogen leren, terwijl hij de theorie overdag leerde op school. Deze combinatie heeft er toe geleid dat Jody Ansems in zijn examenjaar van de MTS zijn voorbereidingen ging treffen voor het ook opzetten van een eigen B.V., genaamd Aannemersbedrijf ANJO bv. Deze hebben nu al jaren een zeer nauwe verweven- en verbondenheid met elkaar.


Aannemersbedrijf ANJO bv is begonnen met het uitvoeren van diverse timmerwerkzaamheden en diverse onderhoudswerkzaamheden in onderaanneming voor diverse grotere bedrijven; Aannemers- Bouw-, Loodgieters- en Schildersbedrijven, en voor particulieren.

 
Bij deze opdrachten en aanvragen kwamen ook steeds meer omvangrijkere verbouwingen en al snel werd er regelmatig gevraagd naar totale verbouwingen met een diversiteit aan werkzaamheden. Deze werden deels zelf en door eigen personeel uitgevoerd en ook deels uitbesteed aan de betrouwbare kring van vakmensen welke nu regelmatig voor elkaar en met elkaar diverse werken en werkzaamheden uitvoeren.

Tegenwoordig heeft Aannemersbedrijf ANJO bv de machinale werkplaats in gebruik voor de produktie van diverse voorkomende houten produkten zoals kozijnen, ramen en deuren, maar ook voor het voorbereiden en maken van houten deelvervanging stukken en andere voorkomende produkten.


Aannemersbedrijf ANJO bv heeft daarnaast een kleine eigen opslag voor diverse voorraad- en restmaterialen.

Veel van de aanvragen van tegenwoordig komen uit de particuliere sector. Dit zijn bijna allemaal woningbezitters die aanpassingen, onderhoud, verbouwingen, uitbreidingen of schade- en herstelwerkzaamheden uitgevoerd willen hebben.

Daarnaast wordt er nog steeds heel veel werk uitgevoerd voor kleinere en grotere bedrijven. Waaronder een schildersbedrijf dat werk uitvoert voor grote opdrachtgevers in het vastgoed en de VVE (vereniging van eigenaren) beheer. Hier wordt veelal een zeer grote verscheidenheid aan werkzaamheden verricht.
Gericht op het TOTAAL ONDERHOUD van woningen in de particulieren sector tot groot vastgoed beheer.

Gerealiseerde projecten
Bedrijfsgegevens

Aannemersbedrijf ANJO bv
Druivengaard 9
     3962 JW Wijk bij duurstede

Mobiel: 06-55398156
Telefoon: (0343) 57 44 92
Fax: (0343) 43 04 55

      KvK Utrecht: 30149372
             

Copyright © 2021 www.anjobv.nlAannemersbedrijf ANJO bv

Terug naar de inhoud